Nieuw Clouseau-album

Geplaatst op woensdag 02 maart 2016 @ 12:42 , 324 keer bekeken

Nieuw Clouseau-album vrolijk en heel dansbaar

Clouseau brengt een nieuwe plaat uit. Ze staat vol up-tempo, funky, dansbare nummers. Een ideaal repertoire voor de concertreeks die eraan komt.

Vanaf vandaag ligt de nieuwe schijf van Clouseau (Clouseau danst) in de winkel. Er werden vooraf al 15.000 exemplaren verkocht wat meteen goed is voor goud. Gisteren stelden de muzikale broers Koen en Kris uit Sint-Genesius-Rode hun album, traditiegetrouw, voor in zaal Eldorado in Humbeek.

"Kan je met uw gat schudden of niet?"

“Van 'Clouseau danst' mag je een zeer happy plaat verwachten. De eerste norm voor een nummer om op de plaat te geraken was: 'Kan je met uw gat schudden?'. Dus de plaat is een ode geworden aan de muziek uit onze jeugd: funk, disco, soul en andere swingende dingen. Dus je moet eigenlijk eerst je dansschoenen aantrekken voor je de plaat opzet, want anders is het gevaarlijk”, glimlacht Kris Wauters.

"De eerste Clouseau-plaat waar een lijn in zit"

“Het is eigenlijk de eerste keer dat we zo'n plaat maken waar echt een lijn in zit. Op alle vorige platen had je een mengeling van popsongs. De ene keer wat meer melodieuze pop, de andere keer wat meer gitaargeoriënteerde rock/pop, soms een keer een traag nummer tussendoor en dan weer iets heel dansbaar. Maar deze keer is het zeer eenduidig. Happy, shake that ass! En we zijn vertrokken!”, glimlacht broer Koen Wauters. Een uitgebreide reportage krijg je dinsdag in KrisKras.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: